Friday, September 10, 2010

ut på tur aldri sur part 3. . .

været dagen derpå var like dårlig som formen. overskyet og på langt nær så varmt som dagen i forveien, så like greit å sove ut den siste alkoholen fra natten før, før en ny kveld var i sikte. en deilig middag ble servert, som at vi skulle vært på et all incusive hotell og bedre enn som så. maten som kokka Gülay hadde laget smakte aldeles nydelig, og så bedre ut enn det dama selv gjorde. hun var scary! krøsste langt nedover ryggen da hun så på oss. hun hadde et nifst blikk med store svarte ringer under øynene. var hun en heks eller hva? vi spiste og drakk opp vinen vår, før vi gikk til V.I.P på Istanbul Club.. vi følte dette kom til å bli en nice kveld. kvelden dagen før var bare helt utrolig, mon tro hva gutta kunne finne på i dag. vi hadde fått beskjed om at vi skulle møte et vennepar av Brødrene vi nå bodde hos, og det kunne bli nok så spennende siden kompisen deres var en velstående Sheik, Sheik Bekir fra Sultanahmet!

vi hadde kledd oss opp i noen fine kjoler og pyntet oss litt ekstra siden vi skulle møte Sheik Bekir og hans nye kjæreste. vi måtte jo se ordentlige ut i deres selskap. og som dagen før skulle ikke Murat og Arda gjøre en liten entrè. neida, i hagen stod det et helikopter og ventet på oss. "SHIT, det her er bare helt sykt! fy faen...!!". " herreguuuuud", " jeg kan ikke tro det!!", vi snakket i munn på hverandre... vi fikk en helikoptertur over alanya, noe som var en helt sinnsyk opplevelse! og det kilte noe helt forferdelig i magen! den gode maten til Gülay kom nesten opp igjen. kanskje det var på grunn av litt mye vin? eller så var det bare at vi var helt i LUFTA! om hvor tror dere vi landa? RETT utenfor fuckings istanbul club! og igjen var den røde løperen rullet ut som at det skulle ha vært en selvfølge! som folk glanet, oi oi oi! rettved siden av kommer det en limo og parkerte ved siden av oss, og gutta fortalte at det måtte være Sheik Bekir som jenta hans som ankom! og tro det eller ei, det virket helt sykt, men de hadde fått sin egen røde løper de også! er det mulig? snakk om å sløse med pengene!

vi ble hjulpet ut av helikoptere og kikket bort på den andre røde løperen. Anja og jeg selv fikk helt sjokk, vi kunne ikke tro våre egne øyne! hadde vi fått dop i vinen av kokka Gülay eller hva? der ved siden av Sheik Bekir stod HANNE! MIN HANNE, VÅR HANNE!!! er det Sheiken Bekir hun har dratt av gårde med?! hun har oppholdt seg utenlands i over 1 måned.. og sagt hun har vært på sykepleierkurs eller noe lignende overalt. men aaaaah! vi kunne ikke tro at vi så hverandre igjen! og det endte med den største og godeste klemmen på flere år!
Sheik Bekir av Sultanahmet og Hanne Idirs! respekt!

det var en helaften uten like! og afterparty var heller ikke av feil klasse, hjemme i Sheikens "lille" sommer-villa. fy søren for et sted, her snakker vi gull og diamanter! jordbær trekt med nydelig mørk og hvit sjokolade, champagne og strawberry daiquiri i det den største jacuzzien Anja og Tine noen gang har sett! Hanne hadde jo selvfølgelig ligget å slaska og daska seg i denne herligheten mange kvelder alt, men takk og lov var ikke hun den jenta som satt med nesa i sky av den grunn.. hun var bare jævlig happy og like crazy som alltid. kvelden endte kort og godt med klespoker og kooooos i jacuzzien. niiice var det! <3

Dette er bare litt av villaen til Sheiken Bekir! 
3.etasje var et ekstra hus med 3 etasjer ekstra!
"badethuset" kalte de det.


#FORTSETTELSE FØRLGER PÅ ANJA SIN BLOGG#
# part 4 "

http://anjamert.blogg.no/

No comments:

Post a Comment

Kommentarer ♥