Friday, September 10, 2010

ut på tur aldri sur part 1!

de to jentene satt på flyet på vei til antalya flyplass.. gud som de hadde gledet seg til å komme vekk fra alt sammen. livet føltes bare tomt der hjemme og ingenting gikk riktig vei. nå satt de på flyet med sommerfugler i magen og kunne ikke helt skjønne hva de hadde planlagt. selvom de hadde vært i Alanya mange ganger nå, skulle denne turen bli helt annerledes, det skulle bli helt absurd. ingen av de vennene de hadde der nede skulle nå være vennene deres, de skulel presentere seg som to nye personer som skulle være helt uvitende om hva som foregår over i Alanya. ingen kom til å forstå noen ting.

flyreisen gikk bra, koffertene kom fort på båndet og innkjøpene i taxfree`n gikk raskt. trillende på to store kofferter for et lengere opphold, kom de ut på plassen der taxier og transfer`ne stod og ventet på sine gjester. men hvor i all verden ble det av transferen som skulle hente dem? inegn hadde noen gang hørt om transferbyrået en gang. jentene sto der som to spørsmålstegn. hva skulle de gjøre nå?

litt lengre bort sto det to rimelig kjekke tyrkere i dress og det hele.. så nesten ut som om de skulle i bryllup.. de bar ikke på noen ting selv, og jentene fant bort ut at de faktisk hadde tjenere! fy søren så luxus. jentene drømte seg bort om hvordan det ville være å bo i et palass med spa og andre ting de bare kunne drømme om, men ble fort revet bort fra de deilige drømmene da en liten bølle tok tak i Anja sin veske og løp av gårde.. alle så det og folk begynte å rope og skrike. Anja kunne drepe et menneske, så sint var hun. "Der løp ALLE pengene mine av gårde! hva faen skal jeg gjøre nå???! FAEN!!". Anja visste ikke hva hun skulle tenke eller gjøre. ingen penger og ingen transfer.

Men som ut av det blå kommer de to kjekke tyrkerne bort, han ene holder noe bak ryggen. jentene var så sinte og lei seg at de nesten ikke enset de to mørke deilige fyrene som stod ved siden av. " hello lady, i think you want this on!?" sier den ene av dem, og smiler med et smil som kunne blende og øyne som glinset i solen. "WHAT!!!? what do you want?", skriker Anja og snur seg rundt.. men blir helt paff da hun ser rett inn i det nydelige øynene. og hun klarer ikke si et eneste ord. "ehhh eh im sorry", får hun stammet frem i det rødfargen glis sakte over annsiktet hennes. " dont worry! i understand you are angry. but you know what? i have your bag! one of my employeds was running after the man who took your bag, and now its here!",sa han med en altfor behagelig stemme.

de ble stående å snakke litt sammen og jentene fortalte om transferen som ikke kom. plutselig hadde de stått der en time og det hadde minket med folk på plassen utenfor. De to kjekke guttene som het Murat og Arda skulle dra mot Alanya og sa farvel. jentene ble stående igjen med de to store koffertene og en tanke om at de ikke ante hva de skulle gjøre. hotell skulle de fikse da de var fremme i Alanya, for som planlagt skulle de fikse alt alene denne gangen og ingenting skulle være planlagt, de skulle ta det som det kom. ut på eventyr.

det her er slik det føles å bli etterlatt i et nytt land uten og vite hva du skal gjøre eller noen som forstår hva du sier, tenkte Tine og Anja der de stod som to små skolepiker på føørste skoledag. " men herregud, vi kjenner jo dette landet. vi tar en taxi! og ikke faen om vi betaler mer en 70 lira!", Tine er litt småfurt for å ha blitt lurt av transfer-selskapet og går mot en av taxiene med Anja på slep! idet de skal til å rope på en taxi hører jentene noen som roper navnene deres. " ANJA and TINA, gel!!". det er Murat som henger ut av vinduet på en hvit strøken limo. vil de to kjekke guttene virkleig kjøre dem til Alanya uten baktanker?! men Anja og Tine tenker ikke en gang på det, det er et tilbud de rett og slett ikke kan motstå. tjenerne har allerede lempet de tunge koffertene inn i limoen så de har ikke mye annet valg en å hoppe inn. champagnen sparte de heller ikke på, og det ble med en gang sjenket opp et glass til hver, og et høyt "serefe" lød helt sikkert ut på gaten der de kjørte. for en luxus, jentene var helt overveldet. kjøreturen føltes mye kortere enn vanelig, da jentene pleide å kjøre minubuss. men altså, tiden flyr i godt lag. og en liten privatfest i en nice limo med to deilige gutter som viser seg å være søkkrike er rett og slett ikke helt feil det heller.



de fire bestemmer seg for å fortsette førfesten i Murat og Arda sitt hus i Oba. Guttene viser seg etterhvert å være brødre. Murat, den eldste av dem, 2 år eldre en lillebroren Arda på 21, foreslår at koffertene kan bare stå over til dagen etter, for de hadde flere gjesterom i det enorme huset de bodde i, så det var problem yok.
drinkene stod allerede å ventet på å bli drukket da jentene hadde blitt kjørt opp en grusvei gjennom en nydelig stor hage, og gått over dørterskelen på det elegante og stilfulle huset. alt var strøkent der inne!




# Fortsettelse følger på Anja sin blogg#
# part 2 #

http://anjamert.blogg.no/

No comments:

Post a Comment

Kommentarer ♥