Wednesday, December 1, 2010

desember....

i dag er det 1. desember.. det pleier jo å være en koselig tid.. vi prøver å gjøre det så koselig vi kan. men det er jo ikke alt som stemmer helt. hvor er julestjerne i vinduet som ALLTID er oppe 1. desember...? eller de små tingene som bare gjør at det blir "jul i huset" ... hmm.. mamma ble så lei seg i dag; " å nei og nei! det er jo 1. desember og jeg har helt glemt pakkekalenderen deres!!".. det gjør da ikke noe.. det er viktigere ting i livet enn en pakkekalender eller en julestjerne :)

i går var huset fult her hele dagen lang. hvor omtenksomme og gode mennesker vi har rundt oss, det skal vi være glad for. vennina til morfar kom med verdens beste blåbærkake, for hun trodde det kom til å komme en del folk hit,. og det hadde hun helt rett i. Tante Inger kom fra Stavanger med Morfar. Tante June og Karoline. Annett, Gro og Inger. Tante Berit og Merethe. nei herlighet, så gode mennesker. stua er full av blomster, vi er så heldig som har dere alle sammen!  <3

i går hentet Cecilia meg på kvelden og vi tok en tur hjem til henne der vi snakket en del. utrolig deilig å komme seg litt bort. og med en jenta som Cecilia ved siden av, blir ting mye lettere. hun er en helt utrolig støtte.. ting hun sier bare går langt inn i hjerterota. fredag morgen da vi fikk vite om alt dette med pappa, var Cecilia der med en gang. hun kom ikke hjem hit, for det orket jeg ikke. men igjennom meldinger og facebook. den jenta er helt utrolig! mamma og jeg har sittet å grått og grått hver gang jeg har fått en melding av hun, for hun skriver noe så vanvittig fint og så positivt. hun har vært en støtte større enn hun tror!  :) men hvertfall var det godt å komme litt bort å få snakket om litt andre ting også. det blir at man forteller det samme om og om igjen, og gråter om og om igjen! godt med andre tanker og følelser også!

men i dag kom Tante Inger igjen å hjalp oss med litt av hvert. nydelig er hun! det er godt for mamma å ha søsteren sin her! hun trenger en god del trøst hun også. mamma er jo her for oss 24/7.. vi fikk noe veldig veldig fint av Tante Inger. en ramme/bilde der det stod noe veldig fint. " Vi kan ikke gjøre store ting - men små ting med stor kjærlighet". det er så rett..


det er så godt sagt, og så veldig sant!
Dette gjorde Tante Inger og lagde en stor stor kjele med småsuppe, som både morfar, tante Inger, mamma, lillebror og "extrabror" Adrian (bestekompisen til  lillebror) og jeg koste oss med. det var deilig. vi har vel egentlig ikke spist noe særlig de siste dagene. det var en liten ting som gjorde mye! <3

<3       <3       <3       <3       <3       <3       <3        <3       <3        <3        <3      

No comments:

Post a Comment

Kommentarer ♥