Tuesday, December 7, 2010

Takk og lov, endelig på norsk jord.

pappa skulle egentlig komme hjem lørdag kveld.. noe han ikke gjorde. det har vært mye surr i Spania med flystreik, men også med komunikasjon i Las Palmas. begravelsesbyråer her i Norge har vært veldig flinke til å ordne opp. de har fått beskjeder om at pappa var på flyet som landet lørdag kveld, og var på flyplassen for å ta han i mot, men der var det ingen Ole. fikk igjen beskjed om at han hadde landet søndag kveld på Gardermoen.. og var da veldig lettet over at han endelig hadde kommet hjem! Mandagen kom og begravelsesbyrået ringte meg på morgenen og fortalte at pappa ennå ikke hadde kommet til Norge, men at det skulle gå to fly fra Las Palmas mandag ettermiddag. alt vi kunne var å krysse fingrene, dette begynte å bli slitsomt. det virker kanskje ikke slitsomt, men faktisk så går det veldig inn på en. kroppen og hodet blir helt utslitt. det er mye følelser sving.. men vi hørte heller ikke noe i går ettermiddag, så det var vel feil igjen..vi kan ikke gjøre noe annet enn å vente.. og vente . og vente... jeg synes vi har ventet for lenge.. det er så fælt å vite at han ligger et annet sted enn hjemme..

for 2 timer siden fikk jeg telefon fra Klemmetsby Begravelsesbyrå. Pappa er på norsk jord! det er en lettelse. så vang begravelsesbyrå i Oslo henter han på Gardermoen og kjører han til Ullevål sykehus der Firing&Klemmetsby henter han for å kjøre han til Tønsberg. nå er alt under kontroll. det er så deilig å vite. det er liksom som at 2 kilo detter av skuldrene.. 
så da blir begravelsen i Søndre Slagen Kirke til fredag 10. desember. vi kunne ikke si noe sikkert før i og med at kisten ikke var kommet, det var så stor usikkerhet rundt det.

Dødsannonsen kom i avisen i dag, og nærmere beskjed om begravelsen kommer antageligvis i morgen i Tønsbergs Blad og Gjengangern, for dere som vil vite det. vi setter stor pris på alle som kommer å tar farvel med pappa. det ville betydd så mye, også for han! det skal bli en fin og minneverdig begravelse. 
alt for pappa <3

3 comments:

  1. Kjersti Bjørnstad07 December, 2010 14:01

    Deilig at dere har fått han hjem :( <3 ! Skulle SÅ ønske at jeg kunne kommet til begravelsen, men har eksamen fredag 10. :( :( Kjempe trist!! Hadde hatt lyst til å gi deg en klem og ta et farvel med Ole.. Jeg får gjøre det i tankene! Tenker på dere <3

    ReplyDelete
  2. Skulle også ønske at jeg kunne vært der, men ja.. Som Kjersti sier, er jeg også med i tankene og hjertet <3

    ReplyDelete
  3. takk jenter.. det er godt å vite :) nydelige dere da<3

    når kommer du hjem Emilie? :)

    ReplyDelete

Kommentarer ♥