Friday, July 9, 2010

Günaydin.. God morgen !

off yaa.. opp for å kjøre lillebror på glattkjøring kl 6.30.. hvordan i all verden kan de sette på glattjkøringstimer kl 7.00 på morgenen, stakkars små må jo være utrooolig trøtte når de skal ut å kjøre.. det er ikke helt okej altså..


mamma har dratt til Danmark på jentetur og jeg må ta meg av transport for brosjan, for en snill søster jeg er!! neida, alt for han... men nå er jeg trøtt .. ahhh..


hva skal man finne på i dag ? sola skinner og det er varmt allerede kl 7.00.. mmm deilig, kan ikke bli bedre ! kanskje en tur på stranda ? kunne liksom vært greit å få itt sol før man kommer seg til Alanya? by the way, ikke noe særlig misunnelig på Hanne som drar i morgen... til Istanbul! får bare ikke håpe det første hun møter på er Bekir, en halvgammel teppeselger som holder til ca 100 m fraa det hotellet hun skal bo på. Angels Home altså.. for et hotell! det er ti å anbefale om noen skal til Sulatanahmet i Istanbul.. service er god, litt hjemmekoselig og god mat på restauranten. selvfølgelig er maten god, det er jo Tyrkia.. og er det noe de kan så er det jo å lage mat! vi ble ordetnlig glade i Angels Home. måtte jo nesten bli det, da vi plutselig fant ut en dag at dagen etter skulle vi videre til Marmaris og deretter til Alanya (vi trodde vi hadde et par dager til i Istanbul, men viste seg at vi ikke hadde det.... ) . anyway altså denne reisen videre til Marmaris, skulel da altså skje med buss.. JA BUSS! det er laaangt altså... gutta på Angels Home prøvde alt for å få oss plasser på en buss, uten særlig hell.. dere skjønner, i Tyrkia har de noen regler på bussene, noe om at man ikke kan sitte mann og kvinne ved siden av hverandre.. og de plassene som da var ledig, var bare for menner.. sååå et par dager til å Istanbul? jaa great! vi hadde ikke noe imot det.. så være yndlinger på Angels skaffet oss et niiiice rom for noen dager til.. vi ble pent fornøyde da vi så det nye rommet vårt .. love <3


Prinsesserommet vårt på Angels.. til om med Rosa bad!!

No comments:

Post a Comment

Kommentarer ♥